Casanta går nye veje

I den grafiske branche skal man have en vis størrelse for at have styrken og musklerne til at få succés i markedet, og derfor partner Casanta op med Scandinavian Print Group pr. 1. oktober 2016 og bliver dermed i familie med andre store full-service trykkerier i Danmark.

Alt fortsætter som hidtil - det bliver bare bedre

Direktør og medejer af Casanta, Brian Johannsen udtaler: ”Vores kunder kan glæde sig til det nye samarbejde, fordi vi nu får mere tid til at servicere kunderne og kan tilbyde flere produkter end før. Som altid sætter vi høj faglig kvalitet og tæt kundedialog i højsædet, og vi er stadig en lokal funderet virksomhed - et sønderjysk trykkeri. Og nu i partnerskab med de største af slagsen i Danmark.”

Pr. 1. oktober 2016 flytter Casanta sine aktiviteter til lokaler hos Toptryk Grafisk i Gråsten, som i 2014 også indgik et partnerskab med Scandinavian Print Group.

Casanta fortsætter under navnet Casanta og med Brian Johannsen som kontaktperson, ligesom en del af medarbejderne også følger med, så stort set alt fortsætter som hidtil, bare med mange flere produkter og ydelser.

Masser af spændende tiltag på vej

”Vi tilbyder allerede nu den komplette palette af grafiske ydelser lige fra visitkort over messestande og bildekorationer til direct-mail-kampagner, og det er afgørende for os, at kunne fortælle kunderne, at de fortsat kun behøver handle ét sted.

”Dette full-service koncept bliver nu yderligere styrket via partnerskabet”, fortæller Brian Johannsen.

”Der kommer også masser af nye spændende tiltag i fremtiden. Så kunderne kan glæde sig til nye muligheder og glæde sig over udsigten til at spare endnu flere penge på marketingbudgettet”, slutter Brian Johannsen.

Reklamehuset fortsætter uændret

Reklamehuset, der har delt lokaler og ejerkreds med Casanta i mange år, fortsætter uændret med Stefan Johannsen som indehaver. ”Vores fokus ligger på grafisk design, webdesign og markedsføring, men vi vil stadig kunne tilbyde vores kunder total-løsninger i form af tryksager, messestande m.m. da vores gode og tætte samarbejde med Casanta naturligvis fortsætter uændret.” udtaler Stefan Johannsen.

For yderligere oplysninger kontakt:

Brian Johannsen
Direktør og medejer, Casanta
Tlf. 4050 5553
E-mail: brian@casanta.dk

Bemærk: Alle mailadresser, webadresser og telefonnumre til Casanta forbliver uændret!


Tilmeld dig vores nyhedsmail
Som du kan læse, kommer der til at ske rigtig mange spændende ting hos Casanta.
Vil du sikre dig at du får nyheder og gode tilbud, så tilmeld dig her:
© Casanta ApS