Meget mere end et trykkeri...

Specialer
Vores specialer er print-on-demand og personaliserede tryksager, og tilbyder også pakning/kuvertering og forsendelse. Med andre ord, er vi gearet til at hjælpe vores kunder hele vejen med deres tryksager.

Derfor vælger kunderne Casanta
Når service, kvalitet, fleksibilitet og pris har betydning, er du kommet det helt rigtige sted. Hos Casanta er vi i øjenhøjde med kunden, og sætter altid en ære i at levere et godt produkt og en super service til en god pris. Derfor kommer vores kunder igen og igen.

Udstyr
Vi har to store Xerox farve-produktionsmaskiner, som printer ca. 5.000 sider pr. time, og tre sort/hvid maskiner, der samlet printer over 20.000 sider pr. time. Med dén kapacitet, kan vi levere 80% af vores ordre fra dag til dag.

På storformatsiden har vi to Roland solvent printere med Print&Cut, der både kan konturskære i alle ønskelige formater, og printe på en lang række materialer - også vejrbestandige.

På offsetsiden samarbejder vi med flere forskellige offsettrykkerier, og lægger opgaverne der, hvor maskinparken passer perfekt. Dét gør os konkurrencedygtig i alle former for offsetopgaver.

I efterbehandling og færdiggørelse dækker vi hele paletten, og klarer alle former for samling, indbinding og specielle effekter på dine tryksager - f.eks. kachering, lak, fals- og udstansning.

Se vores profilfilm

© Casanta ApS